Thursday, April 9, 2015

Rysslands upprustning

Väljer att lägga in ett inlägg, ett "Läsarmejl av Magnus" från siten Apg29.nu
Som ett exempel av många på en oro många upplever och en klarsyn
många har över utvecklingen i vårt grannland Ryssland.


I Ryssland pågår en militär rustning av enormt slag, man talar om värden överstigande 4000 miljarder. Man gör sig alltså redo för ett krig av stort mått. 

Upprop till alla kristna

Nedanstående budskap har sänts till ett par samfundsledningar. Kvinnan som fått ta emot budskapet är trovärdig. Hon har tjänat Gud i Svenska kyrkan med barn och ungdomsarbete samt 30 år som officer i Frälsningsarmén.
Gå in i förbön! Världsläget är allvarligt. Kampen EU, USA gentemot Putins vilja att bruka sin krigsarsenal som en hämnd mot alla sanktioner mot Ryssland är nära ett tredje världskrig.
Bed att alla sanktioner utan undantag upphävs omgående – snarast, då förlorar Putin skälet – orsaken att invadera Europa. Öppna gränser för handel och resor blir ett starkare vapen än krigshot.
Ryssland såväl som hela världen är beroende av detta som en följd av att få länder kan försörja sin egen befolkning – vi behöver fred)
Detta budskap fick jag skriva ner ca. 04:30 idag onsdagen den 11 mars 2015 med uppmaning att sända till er. Måndagen den 23 februari fick jag skriva ner om världsläget och att förbättra världsekonomin. Väcktes då ca 03:30.
Detta budskap kom med i Ring P1 tisdagen den 3 mars samt det skrevs av för hand och sändes till utrikesminister Margot Wallström. Detta sändes söndagen 8 mars och innehöll vädjan om att hon som väl känner till EU arbetet skulle kämpa för att dessa sanktioner skulle upphävas.

Vladimir Putin brukar säga att om man blir inträngd i ett hörn, så blir man desperat och går till attack. Det är precis där Putin befinner sig idag, isolerad med olika sanktioner.

I Ryssland pågår en militär upprustning av enorma slag, man talar om ett värde som överstiger 4000 miljarder. Man gör sig alltså redo för ett krig av stort mått. Dom som har studerat Putin vet att man inte kan tvinga honom till någonting, han kan inte ödmjuka sig och han är fullständigt iskall.
Dagens Nyheter skrev den 2/4 att utifrån olika anteckningar så framkommer det att Vladimir Putin har hotat Baltikum med kärnvapen. Estland, Letland och Litauen som alla är Nato-medlemmar har sedan länge varnat väst för att Moskva har ambitioner på att återta territorier som tidigare tillhörde det gamla Sovjetimperiet, och i Baltikum så lever människorna fullständigt med detta, man bara väntar på när det ska ske.

Detta påminner om det sätt som Hitler agerade, att börja med att återta territorier, att beskydda den egna befolkningen precis som med Krim och i östra Ukraina. Den Ryske finansministern är oroad över Rysslands ekonomi, dels så har ju oljepriserna sjunkit, dels så har Ukraina sagt att man nu köper gas ifrån Europa istället. Därför befinner sig Ryssland i en mycket svår ekonomisk situation och någonting måste hända här.

Putin har fått med sig folket genom att skärma av all objektiv och kritisk rapportering, så att ryssarna tror att det är dom som är hotade. På årsdagen av den Ryska annekteringen av Krim så samlades fler en 100 000 människor på röda torget och ropade ut; ge oss Polen, ge oss Finland. Vi har tidigare fått olika profetiska varningar om att även Sverige är med i den här hotbilden.

Ryssland har köpt upp massvis med kartor över Sveriges militära områden, dom har kontrollerat hur bärkraftiga våra vägar är med tunga fordon osv. Detta är den allvarliga och dystra bild vi ser idag. De olika hoten som Ryssland har fört fram gång efter annan behöver vi ta på största allvar. Situationen idag talar för att det inte behöver behöver dröja länge innan Ryssland går in i vårt land. Aftonbladet har en artikel den 10 april med rubriken ”Experten: Beredda att starta krig för att nå sina mål.” Det handlar om Ryssland. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20603151.ab

Det står i Hesekiel 38:7  >Rusta dig och gör dig redo med alla de skaror som har samlats hos dig och tag befäl över dem>. Sverige var ju hotat på 50 talet och kyrkorna öppnades upp och man bad intensivt. Trots det allvarliga läget vi nu befinner oss i så ser vi tyvärr inte den bönemobiliseringen i vårt land idag. Pålys en fasta och bön för den mycket allvarliga situation som råder. Be att alla sanktioner mot Ryssland upphävs utan undantag, och att landet öppnar upp så att vi kan nå fler ryssar med Evangelium.

Att människor börjar söka Gud till frälsning! Närma er Gud så skall han närma sig er ( Jakobs brev 4:8 )

Läsarmejl av Magnus

--------------------------------------

Min kommentar:
Att lägga till alla de varnande profetiska budskap som kommit och kommer om faran från Öst, finns nu många allvarliga signaler om en rustningshysteri i Ryssland. Till det kommer även deras retorik, att man själva upplever sig hotade, och att ryska befolkningar i andra länder är hotade. T ex varnar man för Finlands aggressioner mot Ryssland i ryska Karelen (tidigare Finland)! Det låter som ett skämt, men jag tror att när man har planer eller vill förbereda för att kunna ta steg om det skulle behövas, så börjar man arbeta på retorikplanet, t ex;



Viktigt att förstå är att Putins världsbild inte är vår efterkrigsvärldsbild. Putin ser mycket längre tillbaka; till tiden när Ryssland var ett storvälde omfattande en annan geografi än vad vi tänker oss. Det är den ryska hedern många analytiker anser att Putin vill upprätta. Ungefär som IS vill upprätta ett Kalifat, som vi i västvärlden har så svårt att förstå och nästan ser som ett skämt - fast det hos dem är blodigt allvar.

Ytterst kommer vårt beskydd från Gud. Sverige har varit en kristen nation, men har nu i mycket lämnat den kristna tron bakom sig, den tro som byggde landets demokrati och välfärd med mänskliga rättigheter. Vi har missionerat starkt och spridit budskapet om Jesus Kristus utöver världen, men idag missionerar vi abort och regnbågsrelationer. Vi måste nu starkt be Gud om, och verka för, en renässans för Jesustron i Sverige, en stark kristen väckelse över landet och Guds nåd till beskydd.

//Björn

No comments:

Post a Comment