Saturday, September 5, 2015

September -15 funderingarna på nätet


Några av alla September -15 funderingarna och spekulationerna från nätet, länkar nedan.

På nätet skrivs ju allt mellan himmel och jord, och under jord. Så det gäller ju att sålla. Men man kan undra om någon annan månad tidigare omskrivits såsom Sep -15. Och man kan finna röda trådar i det som skrivs, det är märkligt vad mycket som sammanfaller av världshändelser denna månad.

Det kanske är så att livet rullar på precis som vanligt efter denna höst, men det skadar inte att fundera en del. Vi vet att bibeln säger att världen håller på att förberedas för en världsledare, Antikrist, som ska bedra en hel värld som har förkastat Jesus Kristus. Just innan den personens framträdande har, enligt min bibelförståelse, Jesus hämtat sin församling från jorden.

Bibeln säger också att just när alla pratar om "Peace &Safety" och enhet över mänskligheten så kommer fördärv plötsligt över världen som födslovärkarna hos en havande kvinna. Vi vet att det kommer bli så här, förr eller senare. Många tecken i världen, förutsagda i bibeln, pekar på att vi är väldigt långt framme i tidschemat. Ett absolut bibliskt tecken för mig kommer vara om Israel, gm hårt tryck från omvärlden, inom kort går in i ett falskt fredsförbund med sin omgivning, där man tvingas/lockas kompromissa om de bibliska löftena till folket/landet. Vi har en ny sådan omröstning i FNs säkerhetsråd nu i september om jag är rätt underrättad. För att så ska ske behövs ett svek från USA, som har vetorätt och hittills alltid använt sig av den i försvar för Israel.

Det absolut viktigaste för varje människa är att man i den tid som är har allt klart med Jesus Kristus. Att man har bekänt Jesus som sin Herre, och att man vill underordna sig honom och följa honom genom livet. Men bibeln säger tyvärr att vid tiden för dessa födslovärkar kommer många kristna ha nickat till, blivit sömniga, och många ska säga "hur går det med löftet om Jesu tillkommelse"? Den händelse när församlingen i ett ögonblick ska ryckas upp på skyar, Herren Jesus till mötes, och som är starten på en stor vedermöda på jorden.

En vedermöda i form av världsvitt diktatorskap, fängslande och avrättande av oliktänkande, enorma naturkatastrofer, krigslarm, ett chip i handen väntas, som om man inte är lydig och tar det så kan man inte köpa eller sälja - och stor själsnöd. Många kristna idag är dåligt förberedda kunskapsmässigt angående de tider som enligt bibeln ska komma, och dåligt förberedda andligt för att möta Jesus på skyarna. Vi måste se till att vara förberedda och leva för Jesus; så vi också kan gå ut med evangeliet om Jesus med kraft i vårt land och vår värld i en sen tid.


https://www.youtube.com/watch?v=HB09F2PdXMw

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HZ03_m50T-M

Länk till samlad undervisning om församlingens uppryckande: http://www.apg29.nu/index.php?tags=uppryckandet




No comments:

Post a Comment