Friday, September 25, 2015

Jonathan Cahn talar på presidentfrukosten

Jonathan Cahn, är en Messiastroende jude som anklagas av många för att vara falsk profet för sina böcker och sin tro på att Gud handlar i årsveckocykler och att judiska högtider med tecken i skyn, såsom blodmånar, sammanfaller med Guds handlande med Israel och nationerna. Dessa ämnen har han skrivit om i några av USAs absolut bästsäljande böcker.

Jag anser att man ska vara försiktigare än de ofta fräcka förenklade utlåtanden som ofta hörs gällande denne man. Ingen person i dagens Amerika får tillfälle att tala till president, kongress och folkvalda, som Jonathan Cahn. Och som han gör det. Här är för mig ingen tvekan om att Cahn är just en profetröst för Amerika - men även för världen; det som sker i och med Amerika påverkar världen.

Det finns ingen inställsamhet i den beskrivning av nationens tillstånd, och de varningar om dom som Cahn levererar i sina tal, även med presidenten lyssnande som i detta möte. Ändå framförs allt med en värme och nöd för nationen, och det finns alltid kvar hopp i denne mans tal. Om inte Gud dömer - så är hoppet helt ute. När Gud varnar, och dömer, så är det för att det ska verka omvändelse och landet och nya generationer ska räddas från att gå förlorade genom synd.

Gud välsigne Jonathan Cahn, I Jesu namn.

Det finns flera tal Cahn hållit för amerikansk överhet. I länken nedan är ett av de tidigare, ett tal under presidentfrukosten 2013. Sök nätet för att finna ytterligare starka tal, även från FN.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QY3_corHV04

No comments:

Post a Comment